دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۷

همزمان با نزدیک شدن به ماه محرم در لالی؛

آیین رونمایی از کتاب «منظومه کربلا» اثر جمشید خراسانی برگزار شد

رونمایی کتاب در لالی

در آستانه ماه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، آیین رونمایی از کتاب «منظومه کربلا» سروده جمشید خراسانی با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در شهرستان لالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان، در آستانه فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، آیین رونمایی از کتاب «منظومه کربلا» اثر جمشید خراسانی در شهرستان لالی برگزار شد.

آیین رونمایی از کتاب «منظومه کربلا» اثر جمشید خراسانی برگزار شد

این مراسم با حضور عباس امیدی‌فر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لالی، علی هزاریان رئیس اداره آموزش و پرورش، کریم خدادادی معاون فرماندار، حجت‌الاسلام سید حسینی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، زال صالحی بخشدار مرکزی و جمعی از فرهنگیان، اهالی فرهنگ و علاقه‌مندان به ادبیات آیینی برگزار شد.

در این آیین، حاضران با اشاره به جایگاه والای فرهنگ عاشورا در هویت دینی و فرهنگی جامعه، تولید و انتشار آثار ادبی با محوریت قیام عاشورا را اقدامی مؤثر در انتقال پیام‌های ماندگار این نهضت الهام‌بخش به نسل‌های امروز و آینده دانستند و بر ضرورت حمایت از نویسندگان و شاعران حوزه ادبیات آیینی تأکید کردند.

آیین رونمایی از کتاب «منظومه کربلا» اثر جمشید خراسانی برگزار شد

کتاب «منظومه کربلا» سروده جمشید خراسانی، روایتی منظوم و ادبی از حماسه عاشورا و وقایع کربلاست که با زبانی شاعرانه به بیان رشادت‌ها، پیام‌ها و جلوه‌های معنوی این واقعه بزرگ تاریخی می‌پردازد.

در پایان این مراسم، از این اثر فرهنگی رونمایی شد و حاضران از تلاش‌های پدیدآورنده این کتاب در ترویج فرهنگ عاشورایی قدردانی کردند.